BIRAM SRCEM. BIRAM SRBIJU. BIRAM VRNJAČKU BANJU!

Ako birate srcem, ovog leta nećete zaobići Vrnjačku Banju
BIRAM SRCEM. BIRAM SRBIJU. BIRAM VRNJAČKU BANJU!

Tako je i Turistička organizacija Srbije u okviru kampanje „Biram Srbiju“ organizovala studijsko putovanje za novinare u ovu, kako je nazivaju, kraljicu banja.

Novinari su se uverili da sve epitete ova banja nosi s razlogom. Iako beleži najveći broj „turista povratnika“ Vrnjačka Banja će vam prilikom svake posete pružiti novi doživljaj. Odavno poznati Vrnjački park sada je još atraktivniji s obzirom na nove sadržaje. Obradovaće se posebno ljubitelji avanture budući da mogu da probaju streličarstvo, ili da na električnom trotinetu obiđu Banju. Novi most „Spomenar“ obogatio je šetačku zonu, tako da sada pešačenjem kroz centar varoši možete da naučite kome je koja vila nekada pripadala, koga je Banja inspirisala da napiše najlepše stihove. Ko je Banju birao za najlepše odmore, ko se u njoj lečio, a ko ju je preporučivao prijateljima.

Turistički sadržaji u Vrnjačkoj Banji odlično su umreženi sa hotelskom ponudom koja je u poslednjih nekoliko godina upotpunjena tako da sada može da odgovori svim zahtevima turista. Hotel sa pet zvezdica, ili neki od luksuznih smeštaja u hotelima sa 4 zvezdice učiniće vam boravak u ovom mestu još ugodnijim .Osim toga, apartmanski smeštaj odgovara zahtevima desetina hiljada turista, pa ne čudi što je Vrnjačka Banja i dalje među tri najposećenije destinacije u Srbiji.

U Vrnjačku Banju se i dalje dolazi i zbog lekovite vode. Terapije su danas mnogo sadržajnije, a ponuda rehabilitacionog centra dopunjena je estetskim i relaks paketima.

Ljubitelji avanture trebalo bi da okuse ponudu obližnjeg Goča. Novinari su se uverili da je vožnja kvadovima do najudaljenijih kutaka planine, otkrivanje lepota jezera Selište, piknik u prirodi, kao i uživanje u jelima i pićima spremljenih od divljeg voća koje Goč čuva, savršen način da upotpunite boravak u Vrnjačkoj Banji.

Ovog leta birajte srcem, birajte Srbiju, birajte Vrnjačku Banju!


 
www.turizamsrbije.info