"NEPUTJOVIE ZAMETKI" U SRBIJI

Turistička organizacija Srbije ugostila je najgledaniju rusku televiziju "1. Kanal"

Turistička ponuda Srbije biće prikazana u okviru emisije "Neputjovie zametki", čiji je autor i voditelj  zvezda ove ruske nacionalne televizije, Dmitrij Krilov.

"Neputjovie zametki", govori o različitim aspektima života jednog naroda, ali i prikazuje prirodne lepote, kulturno-istorijske znamenitosti i sve što jednu zemlju čini posebnom i privlačnom za turiste. Televizijska ekipa ruskog "1. Kanal-a" boravila je u Beogradu, gde je snimala Beogradsku tvrđavu, Hram Svetog Save, Knez Mihailovu ulicu, Muzej Nikole Tesle i druga atraktivna mesta u prestonici. Pored toga, emisija će obuhvatiti i Zlatibor, Novi Sad i Sremske Karlovce. U planu je i promocija banjskih lečilišta, te je organizovana poseta Vrdniku gde su snimljeni  banjski kompleks, lokalne vinarije na Fruškoj Gori i druge turističke atrakcije ovog dela Srbije.

Emisije "Neputjovie zametki" emituju se subotom u udarnom terminu, na 1. Kanal-u ruske nacionalne televizije, koju dnevno prati 350 miliona gledalaca u Rusiji, Belorusiji, Kazahstanu, Ukrajini, ali i putem kablovskih TV kanala širom sveta.

 
www.turizamsrbije.info