NOVI BROJ ELEKTRONSKIH NOVINA TURISTIČKE ORGANIZACIJE ZLATIBOR
Turistička organizacija Zlatibor objavila je septembarski broj Elektronskih novina
NOVI BROJ ELEKTRONSKIH NOVINA TURISTIČKE ORGANIZACIJE ZLATIBOR Ovaj broj otvara uvodnik glumice Borke Tomović. Dok je tema broja priča o Zlatiboru kao planini koja privlači umetnike i kulturne stvaraoce.
Poseban pečat zlatiborskoj kulturi i doprinos turizmu već duže od decenije daje Međunarodni festival sportskog filma koji je održan u Kulturnom centru Zlatibor. Ovaj multimedijalni prostor za odvijanje umetničkih sadržaja na "zlatnoj planini" je u galeriji priredio preko 50 izložbi. Nadareni umetnici su primećeni i na najprometnijem šetalištu,Kraljevom trgu i oko jezera, gde slikaju portrete i izlažu svoja umetnička dela. Pravi dom za umetnike jeste i obližnje selo, Trnava, gde je održana 30. likovna kolonija.
Ovo izdanje sumira i događaje koji su tokom proteklih dana obeležili turistička dešavanja na Zlatiboru. Kvalitetna ponuda, raznovrsni sadržaji i bogati programi za boravke gostiju svih uzrasta privukli su veliki broj turista.
Još jedna od interesantnih priča ovog broja jeste o Udruženju za negovanje narodne tradicije “Zlatibor” Čajetina koje  kroz folklorne sadržaje, igru i pesmu čuva vrednosti zlatiborskog nasleđa.
Septembarski broj Elektronskih novina predstavlja nezaboravne ukuse tradicije u restoranu "Miris dunja". U ovom odeljku elektronskih novina predstavljeno je konačište "Central – Inn" kutak za uživanje u centru Zlatibora.

Pogledajte septembarski broj Elektronskih novina TO Zlatibor


 
www.turizamsrbije.info