KAMP "ZLATIBOR" OTVOREN ZA POSETIOCE
Zlatiborski kamp spremno dočekuje novu sezonu i pruža mnogobrojnim kamperima nesvakidašnju priliku za uživanje u planinskim pejzažima i odmor u hladu zlatiborskih borova
KAMP "ZLATIBOR" OTVOREN ZA POSETIOCE Nalazi se nedaleko od centra Zlatibora i sastoji se od 60 kamp jedinica i sadrži više lokacija za šatore, ukupne površine 2 hektara. Posetioci kampa na raspolaganju imaju sve blagodeti Zlatibora, aktivnog odmora, kao i brojnih mogućnosti za dnevne izlete u okolini.
Za prvomajske praznike očekuje se veći broj individualnih poseta, a već su najavljene i organizovane grupe kada će na kamp pristići gosti iz  Netherlands Kamper Club-a, Kamping asocijacije iz Holandije, Senioren Kampeer Club – a,  Caravaning Club Slovenia tako da je do sada ugovoreno ukupno 6 organizovanih poseta. Tradicionalno, najveći broj organizovanih grupa u kamp "Zlatibor" stiže iz Holandije, Češke, Poljske, Slovenije i Velike Britanije. Takođe na nemačkom tržištu zlatiborski kamp beleži rast i u smislu dolaska novih posetilaca, ali i povratka starih gostiju.
Iz godine u godinu broj kampera na Zlatiboru sve više raste. Odlični uslovi i kvalitet koji opravdava tri zvezdice kampa razlog su da se gosti uvek iznova vraćaju.
Aktivnosti Turističke organizacije Zlatibor usmerene na nastupe na najvećim sajmovima širom Evrope uslovili su dolazak velikog broja kampera i sa novih tržišta. Kako bi kamp održao titulu jednog od najuređenijih kampova u Srbiji, zastupljena su stalna ulaganja, uređenje kamp parcela, izgradnja novih sadržaja, prilagođavanje potrebama turista.

 
www.turizamsrbije.info