VRNJAČKA NOVOGODIŠNJA BAJKA
U Vrnjačkoj Banji je sve spremno za predstojeće praznike
VRNJAČKA NOVOGODIŠNJA BAJKA Popularna promenada ukrašena je i ove godine, a tu su i velika novogodišnja jelka i vrabac Gočko sa kapom Deda Mraza. Hiljade svetlećih lampiona i ukrasa znak su da počinje praznično raspoloženje a ukrašene drvene kućice na Trgu kulture znak su da počinje Vrnjačka novogodišnja bajka.

Kako kažu iz Turističke organizacije u Vrnjačkoj Banji očekuju veliki broj kako domaćih tako i stranih gostiju za praznike. Prodaja novogodišnjih aranžmana je iznad svih očekivanja i hotelijeri zadovoljno trljaju ruke. I dalje je ovo parče raja jedna od najtraženijih turističkih destinacija u Srbiji i van njenih granica. Idiličan spoj prirode, kulture, tradicije, raznolikost turističkih sadržaja i kvalitet usluge, a pre svega gostoljubivost ljudi je upravo ono što mnoge privlači da u Vrnjačkoj Banji provedu svoj odmor, ali i novogodišnju noć koja je ovde posebno topla i prijatna.Kako bi vaša čula potpuno uživala, Turistička organizacija se potrudila da ovogodišnjim muzičkim programom zadovolji sve muzičke ukuse. U najluđu noć uvešće vas Tropico bend, Mira Škorić i Camera darling. Prvog dana Nove godine uživaćete u pesmama Ivane Selakov, a već drugog januara nastupiće Acapulco bend. Turistička organizacija je i za one najmlađe goste pripremila i druženje sa Deda mrazom i drugarima na Trgu kulture, a one starije očekuje grejana rakija i kuvano vino.


Ukoliko bude snega, gostima će u ponudi biti i skijanje na planini Goč koja se nalazi na samo 12 km od Vrnjačke Banje. Posle skijanja na Goču najbolje je opustiti se u nekom od mnogih wellness centara koje Vrnjačka Banja nudi. Tu su i zatvoreni bazeni sa mineralnom vodom. Ova kombinacija dnevne i noćne aktivnosti mnogima je privlačna i dobrodošla.
Uz dobru atmosferu, relaksaciju duha i tela, kreiraćete uspomene koje će vam izmamiti osmehe kad god bi ih se prisetili. Prava zima, ukusna hrana, zabava za decu i roditelje i prilika da budete zajedno samo su neki od razloga da dođete. Delimično je nagovešteno, a na vama je da otkrijete zašto su vrnjačke novogodišnje čarolije nezaboravne i zašto je lepota vrnjačkog ambijenta upečatljiva i vredna da budete deo nje.
 
www.turizamsrbije.info