MARTOVSKI BROJ ELEKTRONSKIH NOVINA TURISTIČKE ORGANIZACIJE ZLATIBOR
Turistička organizacija Zlatibor objavila je novo izdanje svojih Elektronskih novina
MARTOVSKI BROJ ELEKTRONSKIH NOVINA TURISTIČKE ORGANIZACIJE ZLATIBOR Ovaj broj otvara uvodnik Miroslava Tucovića, predsednika Turističkog udruženja Gostilje. Tema broja donosi priču o živopisnim zlatiborskim sela, oazama mira, zelenila i gostoprimstva koja su nesvakidašnji raj za ljubitelje mirnog odmora u prirodnom okruženju.

Elekronske novine sumiraju i događaje koji su tokom proteklih dana obeležili turistička dešavanja na "zlatnoj planini". Turistička organizacija Zlatibor predstavila je u februaru i martu ponudu najposećenije planine Srbije na sajmovima turizma u Sofiji, Beogradu, Berlinu i Banjaluci.

Tu je i osvrt na mnogobrojna dešavanja koja su upotpunila zimski boravak turista na Zlatiboru. Interesantne su priče o: istorijsko-umetničkoj izložbi u galeriji Kulturnog centra Zlatibor, koncertu UZNNT "Zlatibor", festivalu žestokog pića pod nazivom "Spirit fest#...

Novi broj elektronskih novina predstavlja kulinarske čarolije u restoranu "Bakrač". Predstavljen je i  luksuzni smeštaj "Alibi Zlatibor" koji omogućava uživanje i odmor na vrhunski način u samom srcu Zlatibora.


                                                               Pogledajte martovski broj Elektronskih novina TO Zlatibor
 
www.turizamsrbije.info