RADI RADIO TURISTIČKE ORGANIZACIJE ZLATIBOR
Ovo je prva radio stanica koju je u Srbiji pokrenula neka turistička organizacija
RADI RADIO TURISTIČKE ORGANIZACIJE ZLATIBOR Turistička organizacija Zlatibor iz godine u godinu nastoji da svakom posetiocu najposećenije planine Srbije obezbedi sadržajan, ispunjen i prijatan boravak. Najnovija aktivnost u tom smeru je Radio Turističke organizacije Zlatibor, čiji program nedavno počeo sa radom.
Turisti i meštani ovu radio stanicu mogu pronaći na frekvenciji 95.0 Mhz. Tu se emituju najnovije vesti, raznovrsni muzički i drugi sadržaji, najavljuju značajniji događaji koji će se održati na Zlatiboru.
Tokom svakog dana radio se čuje i na razglasu pored jezera, pa prolaznici u toku šetnje po turističkom centru mogu lako i pravovremeno  da dobiju potrebne servisne informacije, kao i podatke o događajima aktuelnim na Zlatiboru.  Vesti Turističke organizacije se mogu slušati u terminima  od  9, 11, 13, 17, 19 i 21 časa.
Pored vesti i obaveštenja, Radio Turističke organizacije Zlatibor slušaocima nudi i kvalitetnu muziku, tako da će turistima svaki boravak u blizini Kraljevog trga biti dodatno obogaćen.  Radio se može čuti i putem interneta na sledećem linku: http://radiomedia.yunethosting.net:8000/live
 
www.turizamsrbije.info