PRVA FAZA DIGITALNE MAPE NOVOG SADA I FRUŠKE GORE
U prostorijama Turističke organizacije Grada Novog Sada promovisane su digitalna i štampana mapa Novog Sada i Fruške gore na čijoj implementaciji je TONS radio u prethodnom periodu
PRVA FAZA DIGITALNE MAPE NOVOG SADA I FRUŠKE GORE Nakon prve faze izrade, na mapi je obeleženo blizu 600 tačaka najznačajnijih turističkih atrakcija, vinarija, restorana, planinarskih staza, javnog prevoza i drugih objekata sa navigacijama do svakog odredišta.

"Nastavićemo sa popunjavanjem naše digitalne mape i ubuduće. U drugoj fazi fokus će biti na dodavanju novih kategorija sa najznačajnijm lokacijama u Novom Sadu. Treća faza podrazumevaće izradu mobilne aplikacije, koja će pored digitalne mape sa atrakcijama sadržati i kalendar sa manifestacijama, kao i predloge za vikende u Novom Sadu. Cilj nam je da kreiramo kvalitetan digitalni vodič koji će doprineti boljoj turističkoj inforisanosti kako turista koji dolaze u naš grad, tako i lokalnog stanovništva" rekao je prilikom prezentacije digitalne mape Branislav Knežević, direktor TONS-a.

Mapa se nalazi na zvaničnom sajtu TONS-a na veb adresi: https://mapa.novisad.travel/
 
www.turizamsrbije.info