ZLATIBOR LIVE
Turistička organizacija Zlatibor pokrenula je novu digitalnu platformu "Zlatibor live"
ZLATIBOR LIVE Ova aplikacija olakšaće turistima boravak na Zlatiboru, tako što će im pružiti mogućnost da na jednostavan način saznaju informacije o svim dnevnim dešavanjima koja su aktuelna na destinaciji.

Kucanjem na internet pretraživaču zlatibor.live dobija se pristup početnoj stranici i meniju na kome u prva dva odeljka  posetioci mogu pronaći informacije o događajima u samom centru turističkog mesta ili njegovoj neposrednoj okolini, dok se na trećem odeljku mogu informisati o servisnim informacijama. Svaki događaj sadržaće detaljan opis sa mestom i vremenom početka, dok se  u servisnim informacijama nalaze  radna vremena i cene ulaznica svih turističkih lokaliteta i atrakcija na Zlatiboru i okolini. Na "Zlatibor live"-u moći će da se pronađu svi događaji koji su turistički atraktivni uključujući bioskopske projekcije, pozorišne predstave, književne večeri, sportske utakmice, nastupe muzičkih bendova, koncerte ... Sve informacije ažuriraće se na dnevnom nivou pa će ova platforma olakšati svima da u velikoj ponudi dešavanja na "zlatnoj planini" pronađu sve potrebne informacije na jednom mestu.

U narednim danima svi hotelski objekti  će od Turističke organizacije Zlatibor dobiti specijalizovane kartice na kojima će se nalaziti QR kod, čijim očitavanjem će gosti dobiti direktan pristup "Zlatibor live"-u. Ove kartice dobijaće se uz ključ sobe a u narednom periodu će ovaj kod biti postavljen na još nekim vidnim mestima (hotelskim recepcijama, restoranima, turističkim lokalitetima...) kako bi posetioci saznali za ovu platformu.
 
www.turizamsrbije.info