NOVI BROJ ELEKTRONSKIH NOVINA TO ZLATIBOR
Objavljeno je majsko izdanje Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor
NOVI BROJ ELEKTRONSKIH NOVINA TO ZLATIBOR Majski broj otvara uvodnik Ljubivoja Ršumovića, književnika i pesnika, dečijeg pisca, autora dečijih emisija koji je rođen uzlatiborskom selu Ljubišu.
Tema broja donosi priču o novim poduhvatima za turističku budućnost Zlatibora. U godini jubileja nastavljaju se značajna ulaganja opštine Čajetina koja je već donela vredne projekte i sve bolju posećenost “zlatne planine”. Predstavljeni su planovi koji će obeležiti vreme pred nama, a tu je i priča o ulaganju opštine u poslovni objekat “KJP Zlatibor”, u korist turista i meštana.
Majski broj sumira događaje koji su tokom proteklih mesec dana obeležili turistička dešavanja na Zlatiboru. Praznični dani doneli su nove rekorde u posećenosti, završen je i drugi međunarodni turnir “Zlatibor kup” nakome se nadmetalo preko 1 500 mladih.  Na najposećanijoj planini Srbije je boravio ambasador Rusije, prilikom čega je dogovoreno otvaranje Kancelarije Turističke organizacije Zlatibor u Moskvi.
Novo izdanje novina predstavlja luksuz i udobnost apartmanskog kompleksa "Titove vile Zlatibor" - živopisno mesto prožeto istorijom, dok zalogaji Zlatibora donose priču o vrhunskim sirevima degustacionog centra "Zlatne rudine".
Kako je Zlatibor izgledao davne 1962. godine predstavljeno je u odeljku “iz prošlosti Zlatibora”.

Pogledajte majski broj Elektronskih novina TO Zlatibor
 
www.turizamsrbije.info