OBJAVLJEN AVGUSTOVSKI BROJ ELEKTRONSKIH NOVINA TO ZLATIBOR
Turistička organizacija Zlatibor u svome novom izdanju Elektornskih novina najavljuje proslavu velikog jubileja, 130 godina organizovanog razvoja turizma na Zlatiboru, koji će biti obeležen 19. avgusta
OBJAVLJEN AVGUSTOVSKI BROJ ELEKTRONSKIH NOVINA TO ZLATIBOR U novo izdanje Elektronskih novina čitaoce uvodi direktor Turističke organizacije Zlatibor, Vladimir Živanović. O važnom jubileju i aktivnostima opštine Čajetina, razvoju i unapređenju turizma govori i predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović.

O velikom jubileju "zlatne" planine i utiscima sa odmora za Elektronske novine govore posetioci Zlatibora, a novi broj donosi i priču koja će posebno biti zanimljiva ljubiteljima sporta, priču o košarkaškom kampu Miroslava Pecarskog koji već duže od 20 godina postoji na Zlatiboru.

U avgustovskom izdanju sumiraju se događaji koji su obeležili turizam Zlatibora u proteklih mesec dana i predstavlja novi apartmanski kompleks "21st Century by Adora" i restoran "Gatsby".

Rubrika "Iz prošlosti Zlatibora" donsi priču o Kraljevoj česmi, njenoj drugoj istoriji i značaju za zlatiborski turizam.                 Pogledajte avgustovski broj Elektronskih novina TO Zlatibor
 
www.turizamsrbije.info