NASTAVAK SARADNJE ZLATIBORA I REPUBLIKE SRPSKE
Predstavnici turističke privrede, državnih ustanova i medija iz Republike Srpske u periodu od 5. do 8. septembra boravili su na Zlatiboru u okviru studijskog putovanja
NASTAVAK SARADNJE ZLATIBORA I REPUBLIKE SRPSKE Među njima su bili predsednik privredne komore Banja Luka Goran Račić, direktor Turističke organizacije Republike Srpske, Miodrag Lončarević, pomoćnik ministra trgovine i turizma u Vladi RS Predrag Tešić, i drugi.

Predstavnici turističke privrede, državnih i poslovnih ustanova koji su posetili Zlatibor imali su priliku da se uvere u prestižno zvanje turističkog lidera među planinama Srbije. Turistička organizacija Zlatibor ih je upoznala sa raznovrsnom turističkom ponudom ovog planinskog centra. Tom prilikom gosti su se uverili u visok kvalitet ponude zlatiborskih hotelskih kapaciteta, upoznali simbole Zlatibora na obnovljenom Kraljevom trgu, dok im je veliku pažnju privukla i vožnja najdužom panoramskom žičarom na svetu "Gold gondolom".

Poznato je da Zlatibor gaji izuzetne veze sa Republikom Srpskom, njenim predstavnicima i institucijama u svim oblastima. Naročito je to vidljivo u turističkoj delatnosti, o čemu svedoči i protokol o saradnji Turističke organizacije Zlatibor sa Turističkom organizacijom Republike Srpske potpisan 11. marta ove godine u Banja Luci.
 
www.turizamsrbije.info