ZLATIBOR U OKTOBRU
Objavljeno novo izdanje Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor
ZLATIBOR U OKTOBRU Oktobarski broj otvara Uvodnik Olivera Paunovića, producenta filma "Zlatibor planina bogova", čija je premijera nedavno održana na Zlatiboru.

Priča o nastanku filma, od ideje do realizacije i premijernog prikazivanja je tema novog broja e-novina. Oktobarsko izdanje upotpunjuju priče o akciji čišćenja povodom Svetskog dana čistih planina koje je organizovala "Gold gondola",  nedavno održanim tenskim turnirima, kao i lepa vest koja je na Zlatibor stigla iz Talina, da je ova destinacija uvrštena među top 100 najboljih svetskih priča prema primerima održivog razvoja. 

U oktobarskom broju predstavljen je i program priznavanja prethodnog učenja i sertifikacija znanja stečenih kroz radno iskustvo koje sprovodi Ugostiteljsko-turistička škola Čajetina. 

Interesantne priče o konacima i krčmi muzeja "Staro selo" Sirogojno čitaoce će vratiti u prošlost zlatiborskog kraja, podsetiti na tradiciju i neke davno zaboravljene gastronomske specijalitete. Neizostavni deo novina je rubrika "Iz prošlosti Zlatibora" koja nam ovog meseca donosi priču o ekskluzivnom izboru za Mis Jugoslavije, koji je davne 1968. godine organizovan u tada najlepšem planinskom hotelu SFRJ, hotelu "Palisad". Pogledajte oktobarski broj Elektronskih novina TO Zlatibor
 
www.turizamsrbije.info