"KK Apartment", Bačka Topola

Naš apartman se nalazi u užem centru grada u prijatnom okruženju. Pogodan je za odmor i opuštanje. Parking u celom gradu je besplatan, a naši gosti svoje automobile mogu da parkiraju ispred samog apartmana smeštenog u mirnoj ulici punoj zelenila. U blizini apartmana je, udaljeno na par minuta lagane šetnje, gradsko jezero sa veoma lepo uređenom plažom i šetalištem koje pruža bezbroj mogućnosti za aktivno provođenje odmora, kupanje i šetnju. Najbliža prodavnica udaljena je 200 metara od kuće.

Apartman je smešten u potpuno novoj kući sa dvorištem koje odiše intimnom domaćom atmosferom. Opremljen je po najsavremenijim standardima, što  gostima pruža udobnost doma.

Apartman se sastoji od dve spavaće sobe, jedna je sa bračnim krevetom, a druga sa 4 kreveta, kupatilom, velikim dnevnim boravkom i kuhinjom s trpezarijom, natkrivenom i otvorenom terasom, roštiljem i kotlićem, travnatim dvorištem za decu, kako bi se i naši najmlađi gosti, kao i njihovi  roditelji što bolje osećali.

Osnovni toaletni pribor, peškiri i posteljina su sastavni deo naše usluge. Gostima su na raspolaganju fen za kosu, sobni sef, ormarići sa vešalicama i policama, TV, besplatni WiFi, muzička oprema i laptop, centralno grejanje i klimatizacija.

Spoljašnji (roštilj, kotlić) i unutrašnji prostor za pečenje/kuvanje u potpunosti je opremljen. Vašem ugodnom boravku i kvalitetno provedenom vremenu doprineće udobne baštenske garniture za sedenje.

Uredno dvorište i besplatna parking ispred kuće.

https://kkapartman.com/sr/

 


Ime i prezime vlasnika: KK Apartment
email: info.kkapartment@gmail.com
tel:
mob: 063 8375652