"Hotel Dunav", Požarevac - 12000

U samom centru Požarevca na adresi Lenjinova 3 smešten je "Hotel Dunav" jedan od najimpozantnijih objekata bivše Jugoslavije i simbol ovog grada.

Objekat raspolaže sa 51 jednokrevetnom i dvokrevetnom sobom i 4 apartmana, sa ukupnim brojem od 65 ležaja plus 25 pomoćnih ležaja. Sobe su  opremljene prema važećim standardima za hotele sa 3 zvezdice i na način da obezbede udoban i prijatan boravak svakom gostu. Svaka soba ima zasebno  kupatlio opremljeno tuš kabinom, klima uredjaj, besplatan Wi-Fi i TV  sa kablovskim kanalima. Hotel poseduje a-la-carte restoran sa radnim vremenom 06-22h i mogućnost  korišćenja usluga room service-a. U hotelu se  nalazi i Kongresna sala sa kapacitetom od 120 sedećih mesta sa kompletnom tehničkom opremom koja je idealna za odžavanje seminara i kongresa, sala Mezanini i sala Milena koja je zatvorenog tipa idealnu za održavanje poslovnih sastanka, manjih skupova i privatnih proslava . Recepcija hotela je 00-24h na raspolaganju gostima.

Posebna pogodnost je što u dogovoru sa gostima hotela postoji mogućnost da se ponuda hotela upotpuni posetom obližnjim turističkim lokalitetima kao što su Arheološki park Viminacijum, banja Ždrelo, tvrđava Golubački grad, Srebrno Jezero i Ramska tvrđava.


Ime i prezime vlasnika: Ad avala Ad avala
email: hoteldunav.recepcija@gmail.com
tel: 012530800
mob: 0607631111