DOMAĆI BOOKING SISTEM ZA REZERVACIJU SMEŠTAJA SELO.RS
Ukoliko izdajete smeštaj u seoskom turizmu, na planini, jezeru, reci ili banji, sve su šanse da ste odavno čuli ili ste već prisutni na rezervacionoj platformi Selo.rs.

Ovaj je naročito popularan među domaćim putnicima, koji ovde pronalaze smeštaje za odmor ili ideje za buduća putovanja po Srbiji. Svakodnevno 4.000 ovakvih posetilaca sajta Selo.rs govori tome u prilog.

Ponuda u domaćem turizmu Srbije sve je raznovrsnija. Otvaraju se nove, zanimljive destinacije (među kojima je veoma popularna Deliblatska peščara), slabije su poznate široj javnosti pa brzo dobijaju svoj zamah. Popularizaciji putovanja u Srbiji posebno je doprineo razvoj novih tehnologija, a među prvima ekspanzija društvenih mreža Instagram i Fejsbuk na kojima korisnici dele inspirišuće fotografije i video materijale sa ovakvih mesta. One već popularne (Tara, Drina, Zlatibor, Divčibare, Kopaonik...), znatno su uvećale svoje kapacitete i proširili ih širokom lepezom interesantnih objekata. 

Tako se na sajtu Selo.rs mogu naći različite brvnare, apartmani, etno-sela, kuće za odmor, kampovi...Ukupno ovde možete odabrati neki od 1.000 objekata koji se nude. Zbog blizine Beograda i Novog sada, sve popularniji postaju smeštaji na Fruškoj gori, banji Vrdnik, Vrujci.

Vetar u leđa i podstreh na obilazak Srbije posebnoj su dali smeštaji koji primaju vaučere ministarstva trgovine, a promotivne aktivnosti Turističke organizacije Srbije otovorile su Srbiju i ka inostranim tržištima. Otuda je portal dostupan i na nekoliko svetskih jezika.


Datum postavljanja na sajt: 08. 02. 2020 11:40:55