"Apartman VRDNIČAK", Vrdnik

 "Vrdničak"  je apartman sa dve zvezdice, najveći u okruženju sa 55 kvadrata, odvojenim ulazom, terasom i besplatnim parking mestom. Registrovan je za pet osoba.Gostima je na raspolaganju kuhinja, kupatilo i biblioteka u apartmanu, klima, besplatan WIFI kao i roštilj u dvorištu. Apartman se nalazi na adresi Nova kolonija broj 50, na mirnom i tihom mestu, u Nacionalnom parku Fruška gora, te je pogodan za porodice sa decom, kao i odrasle osobe koje uživaju u šetnji, aktivnom odmoru i obilasku fruškogorskih izvora. Na 20 min. hoda je do centra banje, hotela "Termal" i  manastira Ravanice. 

Radujemo se da budete naši gosti i uživate u banjii Vrdnik.

Pozivamo nas da posetite našu FB stranicu Apartman Vrdničak 

Za bliže informacije možete nas kontaktirati na broj 0652110989 ili na mail: vrdnicak@gmail.com.

Gostima su na raspolaganju ljubazni domaćini, neke od recenzija naših gostiju su :

"Apartman je čist i prozračan, terasa ogromna sa divnim pogledom na Nacionalni park Fruška gora" (porodica sa malom decom)

"Jako ljubazni domaćini, smeštaj je konforan, osećali smo se kao kod kuće, odseli bismo sigurno ponovo" (grupa studenata9

"Everything and more of that. The flat was great, you have everything you need. Owners were more than awesome. We were getting home rested and with 4 more friends on our list " (mladi par) 


Ime i prezime vlasnika: Dragan Stojić
email: vrdnicak@gmail.com
tel: 022 465 822
mob: 065 2110-989