"Naš salaš", Sombor

Naš salaš se nalazi u salaškom naselju Gradina, 5 kilometara od Sombor grada, pored biciklističke staze “Panonski put mira” i u blizini Velikog bačkog kanala. Salaš je sagrađen 1925. godine kao domaćinstvo, a 2014. godine je prilagođen turističko ugostiteljskoj delatnosti.

Za goste, što se kaže – izdaleka, nudimo mogućnost smeštaja u dvokrevetnim sobama. Sobe su izmeštene i nisu u sklopu samog salaša, nego u Somboru u mirnom delu grada.  Salaš je namenjen za organizaciju raznih druženja, poslovnih ručkova, seminara, svečanosti i svadbi. Takođe je namenjen za prijatne trenutke koje ćete provesti sa svojom porodicom, uz lagane zvuke vojvođanske tamburaške muzike. Kod nas možete da organizujete i grupne i pojedinačne turističke posete.

U okviru kompleksa postoji i dečije igralište, galerija slika, etno zbirka kao i prodajni prostor rukotvorina starih zanata.

U prijatnom ambijentu salaša gostima nudimo stara i tradicionalna jela vojvođanske kuhinje, koja su kuvale još naše bake.

Kapacitet Našeg salaša u zimskom periodu je 55 sedećih mesta u zatvorenoj prostoriji, a u letnjem periodu 230 mesta u bašti i na terasi.


Ime i prezime vlasnika: Dragana Farkaš
email: bosnicboba@gmail.com
tel:
mob: 063 7377155